DEL
Skip to main content

Affedtning og fosfatering

Affedtning
Når vi hos Scanlak påbegynder en opgave for vores kunder, kan det første trin i processen være affedtning af emnet.
Denne affedtning sker ved en speciel form for afvaskning. Her rengøres overfladen for fedtstoffer, olie og andre urenheder, ved hjælp af kraftige vandstråler, som er tilsat alkaliske sæber.
Herefter kan fosfateringsprocessen påbegyndes.

Maksimal emnestørrelse ved affedtning:

  • Længde: 8000 mm
  • Højde: 2350 mm
  • Bredde: 2500 mm

Fosfatering
Fosfatering er en vigtig, kemisk grundbehandling af emnet – der er her tale om en zirkonium/titanium baseret et-trins proces, der danner en keramisk belægning på metaloverfladen, som sikrer en suveræn holdbarhed og ikke mindst en stærk korrosionsbestandighed.
Fosfateringen foregår i et specialindrettet anlæg, hvor den kemiske grundbehandling sprøjtes på det pågældende emne, som afslutningsvis skylles med demineraliseret vand således, at man undgår salt- og kalkbelægninger på emnet.
Fosfatering er en enkelt og kortfattet proces, hvor man opnår det bedste resultat, både vedhæftningsmæssigt, i forhold til korrosionsbeskyttelse og ikke mindst det pulverlakerede slutresultat.

Kvalitetssikring
Scanlak har det primære formål at levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Derfor bliver alle emner behandlet med varsom nøjagtighed, og vi anvender kun materialer af topkvalitet.
Desuden er både processen samt slutproduktet udfærdiget på miljøvenlig vis.

Video

Demi anlæg til demineralisering af vand.