DEL
Skip to main content

Renovering af inventar

En billig genvej til nyt inventar – spar minimum 50% af nyinventar prisen!

Fra gammelt til nyt = besparelse
Renovering af inventar er en go’ idé, både for dig og for miljøet!
Fungerer dit gamle inventar, og passer stilen stadig efter mange år?
Så er det måske kun slitagen og farven, som trænger til en kærlig hånd. Scanlak kan hjælpe Jer med at ”pifte” det gamle op, så det står som nyt. Samtidig sparer I rigtig mange penge på inventarkontoen.

Pulverlakering
Vi er specialister i pulverlakering og kan forvandle dit gamle inventar, så det står som nyt. Pulverlakering kan udføres på alle metaloverflader, f.eks. reoler, vægophæng, stoleben osv. Farvepaletten er stor, og den indeholder et utal af farver. Pulverlakering giver emnet en helt ny og suveræn slidstærk overflade.

Totalløsning
Pulverlakering er kun beregnet til metal. Dog kan vi tilbyde dig en totalløsning, hvis dit inventar – stole eller lignende består af f.eks. metal og træ. Vi sørger for den videre bearbejdning af ikke-metaldele hos vores dygtige samarbejdspartner.
Vi tilbyder ligeledes slutmontering af de behandlede emner. Det eneste I skal gøre er at aflevere det gamle inventar hos os, og så styrer vi hele processen frem til, det står nyt og klart, lige til at anvende.

Tilbud
Kontakt os, og få en snak om Jeres inventar og ønsker, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud og laver en tidsplan, der passer til Jeres tempo.

Renovering af inventar

Brochure
Her kan de se vores brochure om renovering af inventar. (Tryk på billedet som åbner i et nyt vindue)

Sportsmaster Skive udvidede butikken og skulle have det gamle inventar til at matche det nye… på en enkelt weekend fremstod butikken nyistandsat og med ens inventar.
Skive bibliotek flyttede til nye flotte lokaler hvor deres gule og røde reoler ikke passede ind… Reolerne blev omlakeret i lyse farver og passer nu perfekt i stilen.